merita sa aplici vopsea decorativa de interior rezuco . amenajari interioare

Zugrăvirea pereților, ce vopsea să alegeți?

12 mai 2023

Dacă aveți în plan să zugrăviți singuri pereții interiori al locuinței dvs., mai întâi ar trebui să vă familiarizați cu câteva caracteristici principale ale diferitelor tipuri de vopsea pentru pereți. În acest text, am tratat acest subiect, așa că vă dezvăluim când este mai bine să folosiți vopsele lavabile decât pe cele obișnuite și ce tipuri de vopsele pentru pereți puteți cumpăra pe piață.

 

Am oferit Revistei de construcții Daibau un interviu cu sfaturi de specialitate pe tema zugrăvirii pereților:

 

Cu ce servicii din domeniul finisajelor interioare vă adresați pieței dumneavoastră țintă?

Echipa Rezuco este specializată în aplicarea vopselurilor decorative de interior. De asemenea, realizăm montaje de cornișe și profile decorative, precum și de tapet. De cele mai multe ori, clienții ne solicită să ne ocupăm de amenajarea spațiilor în totalitate și, astfel, cu ajutorul colaboratorilor, ajungem să ne ocupăm de întregul proiect de la instalații până la tâmplărie.

 

Ce recomandări aveți pentru cei care doresc să li se execute o renovare de apartament?

În primul rând, trebuie știut de la bun început că nu există echipă sau meșter perfect. Ca beneficiar, trebuie să aveți creionate așteptările, de la mod de lucru, calitatea lucrărilor, buget, durată proiect, etc. Apoi, foarte important este să transmiteți echipei sau echipelor aceste așteptări și niciodată să nu considerați că sunt de la sine înțelese, eventual să le și reamintiți pe parcursul lucrărilor atunci cand simțiți nevoia. Și nu in ultimul rând, pe cât posibil aceste așteptări trebuie trecute într-un contract. 

 

Articolul, precum și interviul pot fi citite aici:

https://www.daibau.ro/articol/510/zugravirea_peretilor_ce_vopsea_sa_alegeti