merita sa aplici vopsea decorativa de interior rezuco . amenajari interioare

Vopseaua decorativa ce se aplica cu pensula 

24 iunie 2023

Probabil cea mai vanduta, copiata si aplicata vopsea decorativa este cea aplicata cu pensula.

 

Unul dintre motive, este relativ usor de aplicat, astfel ca de multe ori, clientii aleg sa aplice singuri vopseaua decorativa pe peretii casei. Recomandat este in aceste cazuri sa vizualizati inainte cateva clipuri pe internet, pentru a putea vedea tehnica de aplicare, un exemplu, ar fi aici.

 

Un alt lucru bine de stiut, este ca vopsea decorativa difera de la producator la producator, unii producatori au chiar mai multe texturi de vopsea decorativa in portofoliu, pentru a satisfice fiecare tip de client, chiar si pe cei mai pretentiosi.

 

O componenta foarte importanta la acest tip de vopsea decorativa ce se aplica cu pensula, este amorsa.

Realitatea este ca multi beneficiari prefera sa sara peste aceasta etapa, uneori chiar si vanzatori nu amintesc de aceasta.

Insa toti producatorii, au si recomanda aplicarea unei amorse inaintea aplicarii acestui tip de vopsea decorative. Motivele tin si de rezistenta in timp a vopselei, de a te asigura ca nu este praf cand aplici vopseaua decorativa, insa tin si de aspectul si de rezultatul aplicarii vopselei decorative. Multi producatori, introduc in amorsa un quartz special care ajuta inclusiv la asezarea vopselei pe perete, a cuartului sau a particulelor de nisip din vopsea, in functie de producator si tipul de vopsea, poate sa fie in diferite granulatii sau densitati, iar ca si mod de aplicare, de regula aceasta se aplica cu trafaletul, insa este recomandat sa cititi instructiunile producatorului.

Un alt beneficiu al aplicarii amorsei inainte de aplicarea vopselei decorative, este ca avem posibilitatea sa folosim o amorsa colorata, si astfel asiguram vopselei decorative, o mai mare putere de acoperire si un rezultat mai placut ochiului.

 

Aceasta vopsea decorativa se poate aplica cu o pensula speciala, lata de 10 cm.

In functie de producator, de tipul vopselei, si modul de aplicare se pot obtine ca si efecte: metalizat, matasos, dune de nisip, etc. de asemenea se gasesc mai multe baze de color: alb, auriu, argintiu s.a. de aici, in functie de fiecare producator si paleta propie de culori, se regasesc nenumarate culori.

 

Daca alegeti sa apelati la un specialist pentru aplicarea acestui tip de vopsea, in functie de experienta, uneltele si abilitatile acestuia, puteti chiar sa combinati acest tip de vopsea si cu alte texturi de vopsele decorative, astfel incat puteti ajunge la rezultate uimitoare si modele unice.

 

Daca totusi alegeti sa aplicati singuri vopseaua decorativa aplicabila cu pensula, si nu doriti sa apelati la un specialist, atunci va recomandam sa faceti o serie de incercari pe un panou demonstrativ, astfel puteti incerca mai multe moduri de aplicare, pana ajungeti la rezultatul dorit, o alta recomandare ar fi, o data inceput un perete, nu faceti pauza pana nu il terminati, riscati sa lasati urme specifice in care s-ar vedea unde ati facut pauza.

 

Pentru mai multe informatii despre vopselurile decorative de interior, fie ca vorbim de achizitie sau aplicare, echipa noastra va sta la dispozitie!

 

In speranta ca v-au fost utile informatiile de mai sus, va dorim amenajari deosebite si de calitate! - Echipa Rezuco.